Työnhakijalle

Työnhakija, käydäänkö hommiin?

Hyvä työntekijä on työnantajalle kultaakin kalliimpi, joten pidämme kaikista kiinni kaksin käsin ja varmistamme, ettei kenenkään tarvitse seistä tumput suorina keikkojen välissä. LinkHP.n ketjun jäsenenä voit luottaa siihen, että kun yksi keikka lähestyy loppuaan, etsimme sinulle jo seuraavaa. Näin sinun ei tarvitse työntekijänä huolehtia hakukaavakkeiden jatkuvasta täyttelystä. Kun haet työtä kerran, tiedämme etsiä sinulle vastaavia töitä myös jatkossa. Haluamme rakentaa pitkäaikaisia ja katkeamattomia urapolkuja.

Rekrytointivainumme löytää oikeat tekijät oikeille paikoille. Huolehdimme, että työtehtäväsi on sellainen, jossa sinun on mahdollista haastaa itseäsi, oppia uutta ja menestyä. Olemme tukenasi, kyselemme kuulumisia ja pidämme yhtä. Olet hyvissä käsissä. Kun palkkakin juoksee sovitusti kahdesti kuussa, työehdoista pidetään kiinni ja lomapäivätkin kertyvät, voit keskittyä siihen tärkeimpään eli omaan työhösi. Ei muuta kuin työhanskat käteen ja menoksi!

Vaikka et saisikaan juuri hakemaasi työtehtävää, sinulle sopivampi paikka on jo kulman takana. Pidämme lupaavat hakijat mielessämme ja olemme yhteydessä heti sopivan työpaikan avauduttua. Älä siis arastele laittaa meille hakemusta!

Onko sinulla kätkettyä talenttia? Jaa se hakemuksessasi ja CV:ssäsi, jotta osaamme tarjota töitä laajemmalla skaalalla.

Tarkasta uusimmat työpaikat täältä tai jätä avoin työhakemus .

Miksi ryhtyä vuokratyövoimaksi?

Joskus elämänvaihe tai yleinen maailman tila estävät sitoutumisen pitkäaikaisiin työsuhteisiin, jolloin vuokratyö tarjoaa mutkattoman tavan ansaita leipänsä. Olipa kiikarissasi sitten osa-aikainen tai määräaikainen työsuhde, löydämme juuri tarpeeseesi sopivan työpaikan.

Vuokratyö tarjoaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia työtehtäviä sen sijaan, että olisit vuodesta toiseen samassa hommassa. Eri työmailla on eri käytäntöjä, ja vuokratyön kautta pääset tutustumaan niihin ja nappaamaan parhaimmat käytännöt omaan reppuusi. Vaikka päälläsi onkin LinkHP:n takki, olet kuitenkin osa työmaan tiimiä, jossa on paljon eri alojen ammattilaisia. Sinulla on oivat mahdollisuudet oppia kollegoiltasi: on täysin sinusta itsestäsi kiinni, mihin mahdollisuuksiin tartut.

Kun juuri sinulle sopiva paikka löytyy, laadit kanssamme yksilöllisiä tarpeitasi vastaavan työsopimuksen. Noudatamme asiakasyrityksen valitsemaa TES:ta, maksamme palkan ajallaan kahdesti kuussa ja huolehdimme työterveyshuollosta.

Etsimme jatkuvasti työntekijöitä joilla on asennetta ja motivaatiota

Täytä hakemuslomake niin kutsumme sinut haastatteluun.